Novice

DOŽIVLJAJSKE URICE

Z veseljem sporočamo, da se Doživljajske urice pričenjajo v aprilu. Prvi obisk je brezplačen (potrebne so prijave), več o Doživljajskih uricah si lahko preberete na: Doživljajsko igrišče (na dnu strani).

TERMINI MAJ:

  • nedelja 6. 5. od 10.00 do 12.00
  • nedelja 13. 5. od 10.00 do 12.00
  • sobota 19. 5. od 10.00 do 12.00
  • sobota 26. 5. od 10.00 do 12.00

Kako poteka Doživljajsko dopoldne?

Vse skupaj poteka zelo preprosto, se spomnite, ko ste se do kosila igrali zunaj s prijatelji dokler vas starši niso poklicali h kosilu? No nekaj takega :).  Ekipa Sole Libero bo poskrbela, da bo na voljo še dodaten ustvarjalen in gradbeni material, da bo igrišče zares začelo dobivati podobo, ki si jo bodo zamislili otroci. Vabljeni otroci vseh starosti.

Kaj prinese s seboj?

Otrok naj bo primerno oblečen in obut, saj je za dobro počutje vedno najbolj pomembno počutje našega telesa. Če jim bo dovolj toplo in bodo imeli s seboj dovolj oblačil za preobleči se bodo lahko res brezskrbno igrali. Sistem čebulnega oblačenja je še vedno zelo priporočljiv, dežna oblačila pa so za spomladansko raziskovanje nekaj najboljšega saj res ne premočijo ;). Otrok naj ima s seboj nahrbtnik z oblačili, nekaj za popiti in kaj za prigriznit, saj te igra  na svežem zraku in v naravi utrudi in se hitreje pojavi lakota. Otroke tudi zaščitite pred klopi.

Več na povezavi: DOŽIVLJAJSKO IGRIŠČE

USASlovenia